zuidoost 1 - Neumine Marshall

Neumine Marshall is geboren en getogen in Brabant en sinds 14 jaar trotse bewoner van de G- buurt. Daarnaast is zij moeder van twee tienerzonen en eigenaar, bedenker en producent van Sheabutterbaby. Verder is zij voorzitter bewonerscommissie Gravestein en is ze een actieve bewoner in haar wijk.

Haar successen: twee gedreven, bewuste eigenzinnige kinderen op aarde gezet en haar eigen onderneming gestart tijdens Corona, na het overleven van het toeslagenschandaal. In haar vrije tijd doet ze zo nu en dan casting/modellenwerk en heeft zij een passie voor interieur & fashion design, ook stylet zij vrienden en familie.

Als lid van de stadsdeelcommissie Zuidoost voor BIJ1 wil Neumine bijdragen aan ledenwerving en een voorbeeld zijn voor de gemeenschap. Het toeslagenschandaal heeft veel levens stuk gemaakt, vrouwen van kleur, zoals zijzelf, krijgen vaak minder kansen, maar met wilskracht, geloof en zelfliefde kunnen zij barrières doorbreken en verbreken. Ook wil zij een stem creëren voor onze jeugd die het wel goed doet. Zij wil dat deze groep wordt gezien en gehoord, want juist omdat zij het goed doen, worden zij vaak vergeten. Praat met de jeugd in plaats van over de jeugd.