vacature vrijwilliger

Update juni 2020:

De afgelopen weken wordt het geluid van BIJ1 breder gehoord en we worden enorm enthousiast van de vele nieuwe leden en vrijwilligers aanmeldingen. Actieve leden en vrijwilligers maken Amsterdam BIJ1. Vanuit hun kracht, talent, beschikbaarheid, netwerk, achterban of skills leveren deze mensen een onmisbare bijdrage aan de ontwikkeling en ondersteuning van de partij.

Op dit moment zijn we druk met het verwerken van de grote hoeveelheid aanmeldingen die we de laatste maand alleen al in Amsterdam hebben binnengekregen. We kijken er naar uit om binnenkort met een nieuw, sterk vrijwilligers team onze strijd voor radicale gelijkwaardigheid en economische rechtvaardigheid te laten weerklinken in alle hoeken, de verschillende stadsdelen en wijken in Amsterdam.

Houd onze social media kanalen en deze website in de gaten voor aankomende specifieke vrijwilligers vacatures. Kun je niet wachten om je in te zetten, ben je al lid, of wil je meer weten? Mail gerust naar amsterdam@bij1.org.

Actief worden bij Amsterdam BIJ1:

  • Amsterdam BIJ1 bestuurslid worden in 2020-2022, bekijk hier de vacature.
  • Ben je al lid? Klik hier om lid te worden, zo steun je ons en word je als eerste op de hoogte gehouden van de verschillende evenementen die we organiseren in Amsterdam. Ook word je uitgenodigd voor de ledenvergaderingen, waarbij we jouw stem meenemen in de ontwikkeling van onze partij.
  • Aanmelden als vrijwilliger kan ook via de landelijke BIJ1 website. Houd ook de landelijke vrijwilligers vacatures in de gaten.
  • Houd onze social media (Facebook, Twitter, Instagram) in de gaten voor onze evenementen en politieke activiteiten.
  • We werken veel met grassroots organisaties samen in de stad. Ben je of ken je een Amsterdams buurthuis of een lokale organisatie die onze waarden deelt en graag met Amsterdam BIJ1 in contact komt? We komen graag op gesprek of op (digitaal) bezoek.
  • Wil je graag een opiniestuk voor ons schrijven als BIJ1 lid? Mail je idee naar onze communicatie coördinator michelle@bij1.org